✔ Fri fragt* på bestillinger over 499 DKK - ✔ 1-5 dages levering - ✔ 30 dages returret -

Levering

LEVERING

Leveringsmetoder & leveringstider

Vi leverer på denne webshop kun til Danmark.

 

Levering til Danmark

Vi tilbyder en bred vifte af leveringsmetoder, således at du kan vælge det alternativ der passer dig bedst. Fælles for alle leveringsmetoder er, at leveringstiden er lynhurtig og prisen er lav – størstedelen af kunderne på modepiger opnår faktisk FRI FRAGT.

Priser på levering fremgår af næste afsnit

Herunder kan du læse mere om de forskellige leveringsmetoder vi tilbyder.

 

 • Standard (levering 1-5 hverdage): Din ordre leveres indenfor 1-5 hverdage med Bring eller PostNord (39DKK). Du kan vælge levering til hjem (til din privatadresse).
 •  

   

   

 • Standard aften (levering 1-5 hverdage): Til dig der ønsker levering til din privatadresse, men som kun er hjemme i aftentimerne, tilbyder vi tilkøb af aften levering med Bring i tidsrummet 17-21 på hverdage.

 •  

  I tilfælde af at chaufføren er i dit område tidligere på dagen, da kan det ske, at chaufføren kontakter dig mhp. tidligere levering eller at pakken må stilles på et aftalt sted på din matrikel. Du er i din gode ret til at takke nej til tidligere eller alternativ levering, hvor i hvilket tilfælde chaufføren blot kommer tilbage om aftenen i det aftalte tidsrum.

   

  Priser på levering

  Prisen du betaler for levering afhænger af hvilken leveringsmetode du ønsker og den totale vareværdi af din ordre. Med sidstnævnte menes der, at du på mange af de tilgængelige leveringsmetoder kan opnå FRI FRAGT blot ved at den samlede værdi af varerne i din indkøbskurv udgør minimum 499 kr.

  FRI FRAGT kan kun opnås ved levering til Danmark.